verkocht mega vilt schapenvacht xl

mega vilt schapenvacht xl
klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien

Het kleed is gemaakt van een a kwaliteit vacht in de kleuren donker bruin , licht bruin en iets grijs .
met zeer lange lange lokken.
Een stoer en ruig kleed met lange lokken en in het midden iets korter .
Een dik vloerkleed met iets stuggere wol .
Het is normaal dat vervilte vachten verharen.

Dit vloerkleed van het heide schaap heeft een afmeting van : 140 cm bij 120 cm gemeten inc uitstekende haren.
Een groot vloerkleed met een stoere uitstraling wat zeker een statement zal maken in uw interieur.

Vachten als deze zijn zeer zeldzaam en u haalt dan ook een enorm show stuk in huis.
Een kleed voor het leven en is tevens wasbaar( mailen voor was info)

Mooie robuuste sobere uitstraling . Een dier vriendelijk kleed. De onderkant bestaat uit een laag grijs vilt . Geschikt als vloer of decoratiekleed , wandkleed, of om heerlijk op te zitten.
Het is normaal dat gevilte vachten iets verharen.

dit heide schaap woont met haar familie op een biologische boerderij waar ze gehouden worden voor het grazen en de wol dus niet voor de slacht

Een dier vriendelijk gevilte schapenvacht. Kleden gemaakt van schapenvacht, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.

Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.

Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De gevilte schapenvacht bevat dus geen huid maar een vilt laag.

Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft.

Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft.Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.

Beschrijving

mega vilt schapenvacht xl klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien Het kleed is gemaakt van een a kwaliteit vacht in de kleuren donker bruin , licht bruin en iets grijs . met zeer lange lange lokken. Een stoer en ruig kleed met lange lokken en in het midden iets korter . Het is normaal dat vervilte vachten verharen. Dit vloerkleed van het heide schaap heeft een afmeting van : 140 cm bij 120 cm gemeten inc uitstekende haren. Een groot vloerkleed met een stoere uitstraling wat zeker een statement zal maken in uw interieur. Vachten als deze zijn zeer zeldzaam en u haalt dan ook een enorm show stuk in huis. Een kleed voor het leven en is tevens wasbaar( mailen voor was info) Mooie robuuste sobere uitstraling . Een dier vriendelijk kleed. De onderkant bestaat uit een laag grijs vilt . Geschikt als vloer of decoratiekleed , wandkleed, of om heerlijk op te zitten. Het is normaal dat gevilte vachten iets verharen. dit heide schaap woont met haar familie op een biologische boerderij waar ze gehouden worden voor het grazen en de wol dus niet voor de slacht Een dier vriendelijk gevilte schapenvacht. Kleden gemaakt van schapenvacht, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De gevilte schapenvacht bevat dus geen huid maar een vilt laag. Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft. Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft.Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.