gotland schapenvacht vilt plaid vloerkleed

155.00

gotland schapenvacht vilt plaid vloerkleed.

KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE IN SCHERP GROOT FORMAAT TE ZIEN.

hand gevilt kleed gemaakt van de prachtige wol van het gotland schaap ( zie foto )
Er is een complete vacht van het gotland schaap in verwerkt en heeft een afmeting van 145 cm bij 1 meter.
Het kleed heeft licht grijze tinten in vele kleuren en geeft een mooie diepte aan het kleed.

Prachtig in een industrieel , landelijk , sober en stoer interieur maar zal ook zeker zeer veel warmte geven aan een wit interieur.
Het kleed is wasbaar in de wasmachine en zal een leven lang mee gaan.

Te gebruiken als plaid , vloerkleed maar kan ook als wandkleed gebruikt worden.

Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft. Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft. Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven.

De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.

U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.

Het is normaal dat gevilte schapenvachten wat uitharen.

1 in voorraad

Productbeschrijving

gotland schapenvacht vilt plaid vloerkleed. KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE IN SCHERP GROOT FORMAAT TE ZIEN. hand gevilt kleed gemaakt van de prachtige wol van het gotland schaap ( zie foto ) Er is een complete vacht van het gotland schaap in verwerkt en heeft een afmeting van 145 cm bij 1 meter. Het kleed heeft licht grijze tinten in vele kleuren en geeft een mooie diepte aan het kleed. Prachtig in een industrieel , landelijk , sober en stoer interieur maar zal ook zeker zeer veel warmte geven aan een wit interieur. Het kleed is wasbaar in de wasmachine en zal een leven lang mee gaan. Te gebruiken als plaid , vloerkleed , badkamer mat maar kan ook als wandkleed gebruikt worden. Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft. Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft. Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. Het is normaal dat gevilte schapenvachten wat uitharen.