Aanbieding!

heidschnucke vacht van vilt Ronny

140.00 120.00

heidschnucke vacht van vilt Ronny .

KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE IN GROOT SCHERP FORMAAT TE ZIEN.

heidschnucke vacht van vilt Ronny heeft super mooie lange lokken en is overwegend antraciet grijs tot zwart aan de bovenkant en heeft lichtere grijs tinten aan de onderkant.

Deze vacht van vilt is gemaakt van de vacht van een heidschnucke schaap een zeer zeldzaam ras in nederland ( zie foto )

Ronny de echte naam van het schaap komt uit een duitse hobby kudde en worden gehouden voor de hobby en niet voor de slacht.

de vacht heeft een afmeting van: 110 cm bij 80 cm in een natuurlijke vorm..
Het is normaal dat gevilte vachten iets verharen, wat stuggere wol soort .
heidschnucke vachten verharen iets sterker doordat de vacht boven en onderwol heeft
deze vacht zit redelijk stevig in elkaar maar zal nog wel iets verharen.

heidschnucke vacht van vilt Ronny .

Een dier vriendelijk gevilte schapenvacht. Kleden gemaakt van schapenvacht, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.

Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.

Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De gevilte schapenvacht bevat dus geen huid maar een vilt laag.

Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft.

Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft.Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

heidschnucke vacht van vilt Ronny . KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE IN GROOT SCHERP FORMAAT TE ZIEN. heidschnucke vacht van vilt Ronny heeft super mooie lange lokken en is overwegend antraciet grijs tot zwart aan de bovenkant en heeft lichtere grijs tinten aan de onderkant. Deze vacht van vilt is gemaakt van de vacht van een heidschnucke schaap een zeer zeldzaam ras in nederland ( zie foto ) Ronny de echte naam van het schaap komt uit een duitse hobby kudde en worden gehouden voor de hobby en niet voor de slacht. de vacht heeft een afmeting van: 110 cm bij 80 cm in een natuurlijke vorm.. Het is normaal dat gevilte vachten iets verharen, wat stugge wol soort. heidschnucke vachten verharen iets sterker doordat de vacht boven en onderwol heeft deze vacht zit redelijk stevig in elkaar maar zal nog wel iets verharen. heidschnucke vacht van vilt Ronny . Een dier vriendelijk gevilte schapenvacht. Kleden gemaakt van schapenvacht, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De gevilte schapenvacht bevat dus geen huid maar een vilt laag. Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft. Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft.Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.