mini vacht grijs

28.00

mini vacht grijs.

KlIK OP DE FOTO,S OM ZE IN SCHERP GROOTFORMAAT TE ZIEN

Leuke mini vacht met grijs tinten.
Heeft een afmeting van : 32 cm bij 32 cm aan de onder kant , haren steken iets verder uit: dia meter 50 cm

Deze vacht zal nog verharen en is dus een echte decoratie vacht.
heidschnucke vachten verharen iets sterker doordat de vacht boven en onderwol heeft
deze vacht is dan ook niet geschikt voor intensief gebruik .

prachtig om op een krukje te leggen.
past door de brievenbus, kiest u bij verzendoptie voord dhl of tnt maar u mag bij het overmaken 2 euro rekenen voor de verzendkosten.

Een dier vriendelijk gevilte schapenvacht. Kleden gemaakt van schapenvacht, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.

Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.

Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De gevilte schapenvacht bevat dus geen huid maar een vilt laag.

Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft.

Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft.Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.

1 in voorraad

Categorie:

Productbeschrijving

mini vacht grijs. KlIK OP DE FOTO,S OM ZE IN SCHERP GROOTFORMAAT TE ZIEN Leuke mini vacht met grijs tinten. Heeft een afmeting van : 32 cm bij 32 cm aan de onder kant , haren steken iets verder uit: dia meter 50 cm Deze vacht zal nog verharen en is dus een echte decoratie vacht. heidschnucke vachten verharen iets sterker doordat de vacht boven en onderwol heeft deze vacht is dan ook niet geschikt voor intensief gebruik . prachtig om op een krukje te leggen. past door de brievenbus, kiest u bij verzendoptie voord dhl of tnt maar u mag bij het overmaken 2 euro rekenen voor de verzendkosten. Een dier vriendelijk gevilte schapenvacht. Kleden gemaakt van schapenvacht, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant van de afgeschoren vacht wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. Door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De gevilte schapenvacht bevat dus geen huid maar een vilt laag. Het mooie is dat het schaap dus nog vrolijk rond huppelt en volgend jaar weer een nieuwe jas heeft. Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven heeft.Alle schapen waar u een vacht van koopt leven bij hobby boeren of begrazen beschermde natuur gebieden en hebben dus een goed leven. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. U kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct.