verkocht wandkleed vilt heidschnucke wol grijs gemeleerd .

Stoer wandkleed vilt heidschnucke wol grijs gemeleerd .

klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien.

wandkleed vilt kleed heidschnucke wol wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij

Dit wandkleed wordt volledig met de hand gemaakt van ruwe schapen wol van het heidschnucke ras ( zie foto ).
Deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.
Een zware en lang durige techniek .

Het wandkleed heeft een afmeting van 110 cm breed inc stok en 80 cm hoog ex touw, en is bevestigd aan een mooie drijfhout stok uit de Groningse Eems .
Een prachtig vol wandkleed .
De lokken gemêleerde grijs kleuren met wat zwart en bruine tinten en iets blond .

Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd.
Heidschnucke vachten staan erom bekend dat ze verharen, zo ook dit wandkleed. houdt u daar rekening mee.
Het zijn dus geen knuffel en aai kleden en ze dienen zorgvuldig behandeld te worden.

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.

Beschrijving

Stoer wandkleed vilt heidschnucke wol grijs gemeleerd . klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien. wandkleed vilt kleed heidschnucke wol wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij Dit wandkleed wordt volledig met de hand gemaakt van ruwe schapen wol van het heidschnucke ras ( zie foto ). Deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. Een zware en lang durige techniek . Het wandkleed heeft een afmeting van 110 cm breed inc stok en 80 cm hoog ex touw, en is bevestigd aan een mooie drijfhout stok uit de Groningse Eems . Een prachtig vol wandkleed . De lokken gemêleerde grijs kleuren met wat zwart en bruine tinten en iets blond . Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd. Heidschnucke vachten staan erom bekend dat ze verharen, zo ook dit wandkleed. houdt u daar rekening mee. Het zijn dus geen knuffel en aai kleden en ze dienen zorgvuldig behandeld te worden. viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.