stoer wandkleed wol vilt schapenvacht

80.00

stoer wandkleed wol vilt schapenvacht

klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien.

wandkleed vilt kleed heidschnucke wol wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij

Dit wandkleed wordt volledig met de hand gemaakt van ruwe schapen wol van het heideschaap ( zie foto ).
Deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.
Een zware en lang durige techniek .

Het wandkleed heeft een afmeting van 40 cm breed en 150 cm hoog, en is bevestigd aan een mooie Drentse heide stok met een afmeting van 70 cm.
Een prachtig stoer en robuust wandkleed .
De lokken zijn hebben gemêleerde grijs bruine kleuren .

Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd.

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

stoer wandkleed wol vilt schapenvacht klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien. wandkleed vilt kleed heidschnucke wol wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij Dit wandkleed wordt volledig met de hand gemaakt van ruwe schapen wol van het heideschaap ( zie foto ). Deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. Een zware en lang durige techniek . Het wandkleed heeft een afmeting van 40 cm breed en 150 cm hoog, en is bevestigd aan een mooie Drentse heide stok met een afmeting van 70 cm. Een prachtig stoer en robuust wandkleed . De lokken zijn hebben gemêleerde grijs bruine kleuren . Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd. viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.