wandkleed heidschnucke vacht

120.00

wandkleed heidschnucke vacht

wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij

handgemaakt wandkleed gemaakt van de ruwe schapen wol van het heidschnucke ras ( zie foto ). deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.

klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien.

Het wandkleed heeft een afmeting van 84 cm breed en 80 cm hoog, inc onderstuk 130 lang
De lokken zijn 35 cm lang en hebben gemêleerde grijs kleuren met blonde tinten.
Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd.
Heidschnucke vachten staan erom bekend dat ze verharen, zo ook dit wandkleed. houdt u daar rekening mee.

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt!
Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.
Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.
door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag.
De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag.

De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap.
Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.
U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.

Categorie:

Productbeschrijving

wandkleed heidschnucke vacht wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij handgemaakt wandkleed gemaakt van de ruwe schapen wol van het heidschnucke ras ( zie foto ). deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien. Het wandkleed heeft een afmeting van 84 cm breed en 80 cm hoog, inc onderstuk 130 lang De lokken zijn 35 cm lang en hebben gemêleerde grijs kleuren met blonde tinten. Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd. Heidschnucke vachten staan erom bekend dat ze verharen, zo ook dit wandkleed. houdt u daar rekening mee. viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.