wandkleed heidschnucke vacht vilt verkocht

150.00

wandkleed heidschnucke vacht vilt
KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE IN SCHERP GROOT FORMAAT TE ZIEN.
de laatste 2 foto.s zijn voorbeelden van andere wandkleden bij klanten thuis.

wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij
Dit is voorlopig het laatste wandkleed wat gemaakt kon worden.
De schapen moeten nog weer geschoren worden voordat er nieuwe wol is om wandkleden te maken.
vanaf september zullen er weer nieuwe wandkleden gemaakt worden.

handgemaakt wandkleed gemaakt van de ruwe schapen wol van het heidschnucke ras ( zie foto ). deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.

Het wandkleed heeft een afmeting van 90 cm breed en 74 cm hoog, en is bevestigd aan een mooie Drentse heide stok met een afmeting van 115 cm.
De lokken zijn 35 cm lang en hebben gemêleerde grijs kleuren met blonde , bruine en donkere tinten.
Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd.
Heidschnucke vachten staan erom bekend dat ze verharen, zo ook dit wandkleed. houdt u daar rekening mee.

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt!
Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.
Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.
door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag.
De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag.

De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap.
Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.
U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.

1 in voorraad

Productbeschrijving

wandkleed heidschnucke vacht vilt KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE IN SCHERP GROOT FORMAAT TE ZIEN. de laatste 2 foto.s zijn voorbeelden van andere wandkleden bij klanten thuis. wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij Dit is voorlopig het laatste wandkleed wat gemaakt kon worden. De schapen moeten nog weer geschoren worden voordat er nieuwe wol is om wandkleden te maken. vanaf september zullen er weer nieuwe wandkleden gemaakt worden. handgemaakt wandkleed gemaakt van de ruwe schapen wol van het heidschnucke ras ( zie foto ). deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. Het wandkleed heeft een afmeting van 90 cm breed en 74 cm hoog, en is bevestigd aan een mooie Drentse heide stok met een afmeting van 115 cm. De lokken zijn 35 cm lang en hebben gemêleerde grijs kleuren met blonde , bruine en donkere tinten. Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd. Heidschnucke vachten staan erom bekend dat ze verharen, zo ook dit wandkleed. houdt u daar rekening mee. viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.