wandkleed schapenvacht vilt denim drift

135.00

wandkleed schapenvacht vilt denim drift

wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij

handgemaakt wandkleed gemaakt van de ruwe schapen wol van het Drentse heideschapen ras ( zie foto ). deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.

klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien.

Het wandkleed heeft een afmeting van 100 cm breed en 75 cm hoog, en is bevestigd aan een mooie Drentse heide stok met een afmeting van 85 cm.
De lokken zijn heel lang en hebben een blauw grijze denim kleur.
Dit zijn natuurlijk niet de natuurlijke kleuren van het schaap maar dit kleed is geverfd met speciale wol verf.
Het kleed heeft een mooie ombre look.

Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd.

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt!
Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.
Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.
door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag.
De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag.

De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap.
Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.
U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

wandkleed schapenvacht vilt denim drift wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij handgemaakt wandkleed gemaakt van de ruwe schapen wol van het Drentse heideschapen ras ( zie foto ). deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien. Het wandkleed heeft een afmeting van 100 cm breed en 75 cm hoog, en is bevestigd aan een mooie Drentse heide stok met een afmeting van 85 cm. De lokken zijn heel lang en hebben een blauw grijze denim kleur. Dit zijn natuurlijk niet de natuurlijke kleuren van het schaap maar dit kleed is geverfd met speciale wol verf. Het kleed heeft een mooie ombre look. Wand bevestiging wordt niet bijgeleverd. viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.