wandkleed vilt heidschnucke schaap ruig

145.00

wandkleed vilt heidschnucke schaap ruig

wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij

handgemaakt wandkleed gemaakt van ruwe schapen wol . Deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.

klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien.

het wandkleed heeft een afmeting van 45 cm breed en 160 cm langg, een mooi doek wat zeker een echt statement in uw interieur zal maken, het doek brengt warmte in uw interieur en is tevens geluids dempend.

Antraciet grijze donkere achtergrond , licht grijze gemêleerde lokken met iets bruin en beige .
Het wandkleed hangt aan een mooie stok die aangespoeld is op het Groningse wad .
Een prachtig kunst werk dus met een vleugje Groningen en Drenthe erin verwerkt.

Prachtig in een sober stoer hoofs interieur

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt!
Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.
Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.
door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag.
De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag.

De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap.
Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.
U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.
Bij de aanschaf van het kleed ontvangt u instructies hoe u het kleed kunt onderhouden
.u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. .

1 op voorraad

Beschrijving

wandkleed vilt heidschnucke schaap ruig wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij handgemaakt wandkleed gemaakt van ruwe schapen wol . Deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien. het wandkleed heeft een afmeting van 45 cm breed en 160 cm langg, een mooi doek wat zeker een echt statement in uw interieur zal maken, het doek brengt warmte in uw interieur en is tevens geluids dempend. Antraciet grijze donkere achtergrond , licht grijze gemêleerde lokken met iets bruin en beige . Het wandkleed hangt aan een mooie stok die aangespoeld is op het Groningse wad . Een prachtig kunst werk dus met een vleugje Groningen en Drenthe erin verwerkt. Prachtig in een sober stoer hoofs interieur viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. Bij de aanschaf van het kleed ontvangt u instructies hoe u het kleed kunt onderhouden .u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. .