wandkleed vilt schapenvacht verkocht

schapenvacht vacht vilten gevilte vacht wandkleed

KLIKT U OP DE FOTO VOOR EEN SCHERP GROOT FORMAAT BEELD

het wandkleed op de foto is gemaakt doormiddel van het ambacht: vilten.

1 wandkleed gemaakt van meerdere soorten wol oa: gotland, leicester long wool, zijde,
heide schaap en angorawol (van eigen konijnen die rustig geborsteld worden, het haar wat hierbij los komt wordt gebruikt om te vilten) in antraciet grijze kleuren .

dit kleed is alleen geschikt als wandkleed.
brengt warmte in elk interieur , van industrieel tot brocante , scandinavisch modern enz. is tevens geluids dempend.

stuur gerust een mailtje als u meer wilt weten.

een dier vriendelijk kleed. het is gemaakt van de afgeschoren wol en bevat dus geen huid maar een vilt laag. het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.prachtig ter decoratie.

gevilte vachten viltkleden 100 % wol hand gemaakt De kleden zijn met de hand ambachtelijk gevilt van geschoren schapenvachten waar aan de onderkant een laag gekaarde wol (gekamde) wordt bevestigd doormiddel van een eeuwen oud proces genaamd vilten.

dit gebeurd met veel heet water en zeep en heel veel wrijving. het maken van 1 kleed neemt weken in beslag van het vilten tot het wassen en drogen. de kleden worden door en door gewassen en ruiken fris en dus niet naar schaap.

hierdoor ondstaat een prachtig kleed waarbij geen dieren geschaad worden. een mooi natuurproduct en volledig biologisch.
het kleed is dus nieuw en alleen gebruikt door het schaap.

u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. . kan gebruikt worden als vloer of wandkleed

Beschrijving

schapenvacht vacht vilten gevilte vacht wandkleed KLIKT U OP DE FOTO VOOR EEN SCHERP GROOT FORMAAT BEELD het wandkleed op de foto is gemaakt doormiddel van het ambacht: vilten. 1 wandkleed gemaakt van meerdere soorten wol oa: gotland, leicester long wool, zijde, heide schaap en angorawol (van eigen konijnen die rustig geborsteld worden, het haar wat hierbij los komt wordt gebruikt om te vilten) in antraciet grijze kleuren . dit kleed is alleen geschikt als wandkleed. brengt warmte in elk interieur , van industrieel tot brocante , scandinavisch modern enz. is tevens geluids dempend. stuur gerust een mailtje als u meer wilt weten. een dier vriendelijk kleed. het is gemaakt van de afgeschoren wol en bevat dus geen huid maar een vilt laag. het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.prachtig ter decoratie. gevilte vachten viltkleden 100 % wol hand gemaakt De kleden zijn met de hand ambachtelijk gevilt van geschoren schapenvachten waar aan de onderkant een laag gekaarde wol (gekamde) wordt bevestigd doormiddel van een eeuwen oud proces genaamd vilten. dit gebeurd met veel heet water en zeep en heel veel wrijving. het maken van 1 kleed neemt weken in beslag van het vilten tot het wassen en drogen. de kleden worden door en door gewassen en ruiken fris en dus niet naar schaap. hierdoor ondstaat een prachtig kleed waarbij geen dieren geschaad worden. een mooi natuurproduct en volledig biologisch. het kleed is dus nieuw en alleen gebruikt door het schaap. u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. . kan gebruikt worden als vloer of wandkleed