Verkocht wandkleed vilt schapenvacht natuur tinten

wandkleed vilt schapenvacht grijs

wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij

handgemaakt wand paneel gemaakt van ruwe schapen wol . deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten.

klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien.

het wandkleed heeft een afmeting van 100 cm breed en 125 cm hoog, een groot doek wat zeker een echt statement in uw interieur zal maken, het doek brengt warmte in uw interieur en is tevens geluids dempend.

grijze kleuren, met zand en bruine kleuren

gemaakt van de volgende schapenrassen : bergschaap en heidschnucke schapen.
Deze schapen zijn alleen geschoren en lopen dus nog vrolijk rond in de wei.

wordt aangetekend verzonden voor 8,60 euro met tnt
wand bevestiging word niet bijgeleverd.
Kan worden bevestigd door er een mooie stok aan te maken ,
dubbelzijdige klittenband te gebruiken
of een lattenframe aan de achterkant te maken.

viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt!
Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct.
Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep.
door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag.
De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag.

De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap.
Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.
U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis.
Bij de aanschaf van het kleed ontvangt u instructies hoe u het kleed kunt onderhouden
.u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. .

Beschrijving

wandkleed vilt schapenvacht grijs wandkleed viltkleed wandpaneel vilt wolvilt schilderij handgemaakt wand paneel gemaakt van ruwe schapen wol . deze wol komt van geschoren schapen en het kleed komt tot stand met de eeuwen oude techniek nat vilten. klikt u op de foto,s om ze scherp in groot formaat te zien. het wandkleed heeft een afmeting van 100 cm breed en 125 cm hoog, een groot doek wat zeker een echt statement in uw interieur zal maken, het doek brengt warmte in uw interieur en is tevens geluids dempend. grijze kleuren, met zand en bruine kleuren gemaakt van de volgende schapenrassen : bergschaap en heidschnucke schapen. Deze schapen zijn alleen geschoren en lopen dus nog vrolijk rond in de wei. wordt aangetekend verzonden voor 8,60 euro met tnt wand bevestiging word niet bijgeleverd. Kan worden bevestigd door er een mooie stok aan te maken , dubbelzijdige klittenband te gebruiken of een lattenframe aan de achterkant te maken. viltkleden van 100% wol en met de hand gemaakt! Een dier vriendelijk kleed. kleden gemaakt van schapenwol, nadat de schapen zijn geschoren worden de vachten geselecteerd en met de eeuwen oude ambacht techniek nat vilten handmatig verwerkt tot een prachtig diervriendelijk eindproduct. Aan de onderkant wordt een laag gekaarde wol (gekamde wol) bevestigd door middel van heet water en zeep. door krimp en wrijving ontstaat hierdoor een mooie viltlaag. De kleden bevatten dus geen huid maar een vilt laag. De kleden worden door het gehele proces door en door gewassen en ruiken dus fris en niet naar schaap. Het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol. U brengt met de viltkleden een stoer accent en warmte in huis. Bij de aanschaf van het kleed ontvangt u instructies hoe u het kleed kunt onderhouden .u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. .