wandkleed / vloerkleed vilt schapenvacht mixed up

wandkleed / vloerkleed vilt schapenvacht mixed up

KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE OP SCHERP GROOT FORMAAT TE ZIEN.

het wandkleed/ plaid / vloerkleed op de foto is gemaakt doormiddel van het ambacht: vilten.

wandkleed / vloerkleed vilt schapenvacht mixed up gemaakt van 4 soorten schapenvacht : blauwe texelaar , quassant , racka lams vacht en heideschaap, het kleed heeft een ruige look en afwerking.
verhaart weinig tot niet.Een kleed voor het leven en is tevens wasbaar( mailen voor was info)
Prachtige natuurlijke kleuren van het schaap zelf in de tinten donker bruin , grijs , beige en licht bruin.
voor de onderlaag is grijs bruine bergschaap wol gebruikt en gaas doek voor de stevigheid.

dit kleed is geschikt als wandkleed maar kan ook als decoratie plaid of vloerkleed gebruikt worden.
brengt warmte in elk interieur , van industrieel tot landelijk , scandinavisch modern enz. is tevens geluids dempend.
Een statement in uw interieur.

afmeting:
150 cm lengte
150 cm breedte

een dier vriendelijk kleed. het is gemaakt van de afgeschoren wol en bevat dus geen huid maar een vilt laag. het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.prachtig ter decoratie.

gevilte vachten viltkleden 100 % wol hand gemaakt. De kleden zijn met de hand ambachtelijk gevilt van geschoren schapenvachten waar aan de onderkant een laag gekaarde wol (gekamde) wordt bevestigd doormiddel van een eeuwen oud proces genaamd vilten.

dit gebeurd met veel heet water en zeep en heel veel wrijving. het maken van 1 kleed neemt weken in beslag van het vilten tot het wassen en drogen. de kleden worden door en door gewassen en ruiken fris en dus niet naar schaap.

hierdoor ondstaat een prachtig kleed waarbij geen dieren geschaad worden. een mooi natuurproduct en volledig biologisch.
het kleed is dus nieuw en alleen gebruikt door het schaap.

u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. . kan gebruikt worden als vloer of wandkleed

Beschrijving

wandkleed / vloerkleed vilt schapenvacht mixed up KLIKT U OP DE FOTO,S OM ZE OP SCHERP GROOT FORMAAT TE ZIEN. het wandkleed/ plaid / vloerkleed op de foto is gemaakt doormiddel van het ambacht: vilten. wandkleed / vloerkleed vilt schapenvacht mixed up gemaakt van 4 soorten schapenvacht : blauwe texelaar , quassant , racka lams vacht en heideschaap, het kleed heeft een ruige look en afwerking. verhaart weinig tot niet.Een kleed voor het leven en is tevens wasbaar( mailen voor was info) Prachtige natuurlijke kleuren van het schaap zelf in de tinten donker bruin , grijs , beige en licht bruin. voor de onderlaag is grijs bruine bergschaap wol gebruikt en gaas doek voor de stevigheid. dit kleed is geschikt als wandkleed maar kan ook als decoratie plaid of vloerkleed gebruikt worden. brengt warmte in elk interieur , van industrieel tot landelijk , scandinavisch modern enz. is tevens geluids dempend. Een statement in uw interieur. afmeting: 150 cm lengte 150 cm breedte een dier vriendelijk kleed. het is gemaakt van de afgeschoren wol en bevat dus geen huid maar een vilt laag. het gehele kleed bestaat dus voor 100 % uit wol.prachtig ter decoratie. gevilte vachten viltkleden 100 % wol hand gemaakt. De kleden zijn met de hand ambachtelijk gevilt van geschoren schapenvachten waar aan de onderkant een laag gekaarde wol (gekamde) wordt bevestigd doormiddel van een eeuwen oud proces genaamd vilten. dit gebeurd met veel heet water en zeep en heel veel wrijving. het maken van 1 kleed neemt weken in beslag van het vilten tot het wassen en drogen. de kleden worden door en door gewassen en ruiken fris en dus niet naar schaap. hierdoor ondstaat een prachtig kleed waarbij geen dieren geschaad worden. een mooi natuurproduct en volledig biologisch. het kleed is dus nieuw en alleen gebruikt door het schaap. u kunt in de kleden af en toe nog een strootje of blaadje tegen komen, het is en blijft natuurlijk een natuurproduct. . kan gebruikt worden als vloer of wandkleed